Op deze pagina zullen we regelmatig een portret plaatsen van iemand die op zijn/haar manier betrokken is bij KCA en graag zijn/haar KCA-verhaal met u deelt. 


Chantal Zwaag, gastdocente KCA

Al jarenlang geef ik samen mijn collega Theo Witlox (stationmanager bij RTV Apeldoorn), en soms samen met nog wat andere vrijwilligers bij RTV Apeldoorn, een les over journalistiek en het maken van radio en tv. Iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk. Tijdens zo'n les vertellen we over hoe je het beste kunt interviewen en waar je dan moet letten, maar ook leren we de kinderen van alles over publieke en commerciŽle omroepen. 

Lees meer->

Diantha Jansen, oud-leerling KCA

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij KCA aan de bak mocht. Alweer een tijdje geleden dat ik 24 zondagen per jaar op de fiets stapte naar de Woonmensen om daar, nog net op tijd, de in blauw en later rood letters geschreven ‘Diantha’ te zoeken tussen alle naamkaartjes en vervolgens weer vol aandacht te luisteren naar de planning van de dag.

Lees meer->

Dinise Schimmel, begeleidster KCA

Al vier jaar lang ben ik vrijwilliger bij KCA! En dat doe ik echt met veel plezier!
De kinderen net dat gene bieden wat ze nodig hebben en samen een leuke middag beleven vind ik echt heel gaaf. Als begeleider zorg ik dat ik er voor de kids ben, dat ze zich gezien voelen.

Lees meer->