Groep 2 les 13

Ondernemer

Geschreven door Noa

Toen iedereen er was waren we aan het wachten tot we de bus in mochten. We zaten heel lang in de bus, maar dat maakte niet uit want het was wel gezellig in de bus. ’Eindelijk we zijn er!’ dacht ik.

We gingen naar binnen en we mochten onze jas ophangen. (Het was best klein). Toen ging Will uitleggen wat we gingen doen. Eerst liet hij zien dat je stickers in een soort van smurrie kon leggen. Dan werd het beter beschermd en hij zei ook dat die smurrie 24 uur moest opdrogen. Daarna ging hij een paar dingen laten zien over de machines zoals: De kleuren, hoe het uit de printer kwam en hoe ze er een beschermlaagje over heen deden. Door dat beschermlaagje bleven de kleuren wel 5 jaar langer zitten. 

Tot slot gingen we onze eigen sticker klaarmaken. Eerst moesten we de stickers pellen. Daarna moesten we er een laagje over heen doen anders moest je alles heel precies opplakken.

We gingen buiten nog een foto maken. Toen was het avontuur bijna voorbij want we hoefden alleen nog maar terug te gaan met de bus. 

Tot volgende week.

Klik hier voor de foto's van deze les.