Op deze pagina zullen we regelmatig een portret plaatsen van iemand die op zijn/haar manier betrokken is bij KCA en graag zijn/haar KCA-verhaal met u deelt. 

 

Dragica Safradin

Ik ben Dragica en inmiddels al meer dan 8 jaar als vrijwilliger werkzaam in het fantastische team van Kids College Apeldoorn (KCA).
Dat ik vandaag zo’n grote ervaring rijker ben had ik toen niet kunnen bedenken.

Lees meer->

 

Bas Schepers

Een paar keer per jaar loop ik op zondagmiddag van de Deventerstraat, langs het kanaal, met een glimlach op mijn gezicht terug naar huis. Hoe dat komt?
Ik heb dan net een gastles gegeven aan de leerlingen uit groep 3 van Kids College Apeldoorn. In het gebouw van Woonmensen mag ik deze jonge helden meenemen in de wereld van verhalen en wat zij daarmee kunnen.

Lees meer->Rony Hoekstra, klascoŲrdinator

Het is zondag, er staat KCA in de agenda. Soms tussen de diensten door, soms op de vrije zondagmiddag.
Het past, altijd.

Lees meer->

Annelot Visser, maatschappelijk stagiaire

Hallo ik ben Annelot Visser. Ik heb 10 weken meegelopen bij Kids College Apeldoorn daar ga ik jullie wat over vertellen.
Voor mijn maatschappelijke stage moest ik 30 uur vrijwilligerswerk doen. Mijn opa zit in het bestuur van KCA. Hij vertelde er altijd leuke verhalen over. Ik dacht misschien kan ik bij KCA wel mijn maatschappelijke stage lopen.

Lees meer-> 


Chantal Zwaag, gastdocente KCA

Al jarenlang geef ik samen mijn collega Theo Witlox (stationmanager bij RTV Apeldoorn), en soms samen met nog wat andere vrijwilligers bij RTV Apeldoorn, een les over journalistiek en het maken van radio en tv. Iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk. Tijdens zo'n les vertellen we over hoe je het beste kunt interviewen en waar je dan moet letten, maar ook leren we de kinderen van alles over publieke en commerciŽle omroepen. 

Lees meer->

Diantha Jansen, oud-leerling KCA

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij KCA aan de bak mocht. Alweer een tijdje geleden dat ik 24 zondagen per jaar op de fiets stapte naar de Woonmensen om daar, nog net op tijd, de in blauw en later rood letters geschreven ‘Diantha’ te zoeken tussen alle naamkaartjes en vervolgens weer vol aandacht te luisteren naar de planning van de dag.

Lees meer->

Dinise Schimmel, begeleidster KCA

Al vier jaar lang ben ik vrijwilliger bij KCA! En dat doe ik echt met veel plezier!
De kinderen net dat gene bieden wat ze nodig hebben en samen een leuke middag beleven vind ik echt heel gaaf. Als begeleider zorg ik dat ik er voor de kids ben, dat ze zich gezien voelen.

Lees meer->