Dragica Safradin, klasbegeleider

Ik ben Dragica en inmiddels al meer dan 8 jaar als vrijwilliger werkzaam in het fantastische team van Kids College Apeldoorn (KCA).
Dat ik vandaag zo’n grote ervaring rijker ben had ik toen niet kunnen bedenken.

In het begin zag ik mijn bijdrage als vrijwilliger bij Kids Collega Apeldoorn vooral als een kans om mijn kennis van de Nederlandse maatschappij te vergroten, maar al deze leuke, enthousiaste en nieuwsgierige kinderen hebben er voor gezorgd dat ik de lessen bij KCA niet meer wil missen.

Ik geniet van de vele verhalen die de kinderen mij vertellen en zie hoe dit bijdraagt aan het opbouwen van de band met hen. Hierdoor kan ik een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en groei. Wat ik ook belangrijk vind is de lol en het plezier dat wij hebben tijdens de doe-opdrachten en ik doe regelmatig ook nieuwe kennis en ervaring op. Maar ook het enthousiaste team en het werken aan het gemeenschappelijke doel; de kijk van deze jonge kinderen op de maatschappij vergroten en werken aan het zelfvertrouwen van deze kinderen, maakt dat ik elke keer weer met plezier naar mijn werk ga.