Maatwerktraject voor basisscholen

Vanaf schooljaar 2021/2022 biedt Kids College Apeldoorn ook programma’s op maat aan voor basisscholen. KCA behoudt zich het recht voor om alleen trajecten te willen aanbieden voor die scholen, waar naar verhouding meer kinderen zitten die wat extra’s kunnen gebruiken om hun horizon te verbreden. 

Dit schooljaar worden op de Prinses Margrietschool in groep vier 15 lessen van twee uur gegeven. Deze lessen zullen aansluiten op het thema waar de kinderen in die periode mee bezig zijn in de klas.

Klik hier voor meer informatie over de lessen op de Prinses Margrietschool.

Op 5 basisscholen verzorgd KCA een blok van 5 lessen, in het kader van het verlengde schooldagprogramma op deze scholen. De lessen worden gegeven aan groep 5/6 en duren 1 uur en 3 kwartier. Op dit moment zijn de lessen op de Ichthus school bezig. Hierna staan de Prinses Margrietschool, de Emmaschool, de Wegwijzer en de Rietendagschool nog op het programma.

Ben jij als school ge´nteresseerd in de activiteiten van KCA? Klik hier voor meer informatie of neem contact op via projectcoordinator@kidscollegeapeldoorn.nl