VrijwilligersRony Hoekstra

Het concept van KCA heeft mij aangetrokken. Heel concreet en gericht iets doen met de kinderen wat te maken heeft met hun toekomst. Het lijkt me heerlijk om met de kinderen te ontdekken hoe iets werkt of hoe iemand werkt. Ik verwacht enthousiaste gastdocenten en leergierige kinderen waarvan ik ook iets op zal steken.

 

Anneke Molenkamp

Kinderen begeleiden, inspireren en motiveren. In een ontspannen en veilige setting ontdekken welke mogelijkheden en kansen er zijn. Op zoek gaan naar je eigen kracht, dat is wat mij aanspreekt om vrijwilligerswerk bij KCA te doen. In het dagelijks leven geef ik les op een basisschool en ben ik moeder van 2 dochters. De combinatie KCA en lesgeven is een fijne verrijking. 

 

Tessa Mooij

Sinds kort doe ik vrijwilligerswerk bij KCA en ik vind het echt heerlijk om te doen. De kinderen zijn heel enthousiast, leergierig en gemotiveerd, het is mooi om ze te mogen begeleiden in het doen van nieuwe ontdekkingen en ervaringen en het vinden van talenten. Het is iedere zondag weer anders voor zowel de vrijwilligers als de kinderen door een heel divers aanbod. In een niet te grote groep met meerdere begeleiders komen de kinderen ook nog eens mooi tot hun recht en is er ruimte voor ontdekkingen. Ik vind KCA een erg mooi initiatief en geniet iedere zondag weer.

 

Bernadette Blancaflor

De omgang met kinderen, het contact met het team en alle kennis die ik op doe, maken het KCA voor mij zo aantrekkelijk

Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen.


Dragica Safradin

Sinds afgelopen november 2015 werk ik met veel plezier bij Kids College Apeldoorn. Mijn zoon Danio volgt het programma van het eerste jaar en vindt het ook erg leuk. Toen Danio met enthousiaste verhalen thuis kwam, heb ik besloten om mij aan te melden als vrijwilliger. Ik doe al jaren met veel plezier vrijwilligerswerk en dit leek mij een mooie aanvulling. Ik vind het fijn om te zien dat de kinderen plezier maken en van alles leren over beroepen. Daarnaast leer ik zelf ook nog iedere les! Wat mij opvalt iedere keer dat ik werk, is dat het eigenlijk altijd gezellig is.