Kids College Apeldoorn

Kids College Apeldoorn (KCA) is een weekendschool voor nieuwsgierige kinderen, die een boeiende wereld in willen duiken. Een wereld, waar ze als gevolg van hun thuissituatie niet gauw mee in aanraking komen. Kids College Apeldoorn biedt gemotiveerde leerlingen, die een steuntje in de rug nodig hebben, de mogelijkheid hun horizon te verbreden op educatief, sociaal-cultureel en maatschappelijk gebied.

 
Onze leerlingen volgen op zondagmiddag lessen, die worden verzorgd door gastlesdocenten uit verschillende vakgebieden. Zo maken zij kennis met interessante mensen uit het “Apeldoornse” bedrijfsleven en gaan met hen aan het werk. Op deze manier leren de kinderen hun talenten ontdekken, krijgen zij een bredere kijk op hun mogelijkheden en ontwikkelen meer zelfvertrouwen. Dit alles met als doel hen te ondersteunen en motiveren in hun keuze voor een vervolgopleiding.


Aanmelden leerlingen 

 

Sponsoring


Voor leerlingen is KCA kosteloos. De financiering steunt op subsidies, sponsoring, donaties en giften, zowel in geld als in natura. Denk voor dit laatste aan huisvesting, dienstverlening en/of lesmaterialen. Om KCA een financieel sterk fundament te geven, hebben wij ook uw steun en sponsoring nodig!


Bent u enthousiast geworden over het werk van Kids College Apeldoorn? U kunt ons helpen in onze missie door een eenmalige of een jaarlijkse donatie te doen, elke gift is welkom! Samen maken we toekomst!


Wordt donateur

Activiteiten

Sponsoren