Dagelijks managementMariŰt Becker Hoff-Geurts

Projectco÷rdinator

"Mijn naam is MariŰt Becker Hoff-Geurts en ik ben sinds augustus 2023 werkzaam als projectco÷rdinator bij Kids College Apeldoorn. Na ruim 22 jaar als basisschoolleerkracht voor de klas te hebben, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waar ik nog wel mijn liefde voor het onderwijs in kwijt kon.
In de functie als projectco÷rdinator begeleid ik de leerlingen van Kids College in hun proces om hun talent in beweging te zetten. Door ervaring breiden kinderen hun kennis en vaardigheden uit en dat draagt weer bij aan hun zelfvertrouwen. Dit zelfvertrouwen leidt in veel gevallen tot een nog grotere interesse en motivatie om meer ervaring op te doen.
Dit proces wordt in o.a. in gang gezet door onze gastdocenten die met veel enthousiasme vertellen over hun beroep/passie. Samen met de gastdocent zorg ik voor een gevarieerde en boeiende les die aansluit bij de belevingswereld van onze leerlingen.
Ik vind het prettig om deel uit te kunnen maken van dit proces!”

  

Bettine van Ommen

Administratief medewerker

"Vanaf de start van Kids College Apeldoorn ben ik werkzaam als administratief medewerker. In het begin als vrijwilliger en
inmiddels als vaste medewerker. Hoewel ik op de zondagen niet aanwezig ben, vind ik het leuk om op een afstandje kinderen de kans te geven om beroepen te ontdekken en hun talenten te ontwikkelen."