Gastdocentenbijeenkomst

28 juni 2017

Van alle gastdocenten die afgelopen jaar les hadden gegeven bij ons, hadden een kleine twintig gehoor gegeven aan onze oproep. Met deze groep wandelden we van de Woonmensen naar de gemoedelijke ambiance van Tapasrestaurant Mangu. Iedereen vertelde enthousiast wat hij/zij voor les had gegeven aan de KCA-kids.
Bij KCA willen we de talenten van kinderen naar boven wil halen om daarmee het zelfbeeld van kinderen te versterken. Tijdens deze bijeenkomst stonden nu de talenten van de gastdocenten zelf centraal. Talenten-coach Mireille Elshoff stelde ons hele gerichte vragen: wie was je toen je 8 jaar was, wat zijn de dingen waar je toen goed in was, welke basistalenten heb je meegenomen in het werk wat je nu ook bent gaan doen? In kleinere groepen beschreven we onszelf als kinderen en benoemden we waar we van ons pad waren geraakt door externe factoren.

Het was bijzonder om zo met elkaar in gesprek te zijn. Tijdens een tapas-buffet werden de contacten verder verstevigd. Volgend jaar gaan we verder op deze formule. Als gastdocent sta je bij KCA zeker niet alleen! 


Nieuws archief