KCA Award Event

7 juli 2016

Na een betrokken betoog van Vincent van Oordt, directeur van De Woonmensen, waarin hij vertelde over zijn motivatie om KCA te steunen; verrasten we hem met de eerste Award als Sponsor van het Jaar. Al meer dan acht jaar mag KCA gebruik maken van ruim-ten in het pand van De Woonmensen. Wij zijn enorm dankbaar voor deze gastvrijheid en wilden graag de heer van Oordt in het zonnetje zetten!

Vervolgens werd Rocco Bijkerk naar voren gehaald om de Award voor Gastdocent van het Jaar in ontvangst te nemen. Samen met zijn collega Paul Irikx heeft hij afgelopen jaar leerlingen een onvergetelijke middag gege-ven op de Majoor Koot Kazerne. Hun les, die door de leerlingen overduidelijk tot Leukste Les van het jaar werd betiteld, was een en al spanning, actie en avontuur. Rocco en Paul begrijpen dat een les van KCA niet alleen leer-zaam moet zijn, maar ook een hoge funfactor moet hebben!

De Vrijwilliger van het Jaar werd door vrijwilligers zelf uit hun midden gekozen. De over-grote meerderheid was van mening dat Priscilla Roeterdink- Thung de terechte winnares was: zij werd geprezen door haar enorme inzet, betrokkenheid en collegialiteit. 

De Ambassadeur van het Jaar was met recht Jeroen Reinders. Deze makelaar en social media-expert heeft na zijn eerste gastles, met enthousiasme en betrokkenheid Kids College Apeldoorn gesteund en gepromoot.  

Onze derdejaars leerlingen gaven middels korte filmpjes, een indruk van wat ze hadden geleerd in hun stage. Aanwezigen mochten stemmen op het duo coach-leerling waarvan zij de samenwerking het meest vruchtbaar vonden. De spanning liep hoog op, maar uiteindelijk mochten Stefan Jansen van Rens-burg en kunstenaar Frans Polman de Award in ontvangst nemen.
Vervolgens mochten wij vanuit sponsoren van de ‘Apeldoorn Trofee’ twee tablets in ontvangst nemen. Inmiddels zijn ze al ingewijd en gebruikt bij de lessen, waarvoor nogmaals dank!

Na dit officiële gedeelte konden de gasten de winnaars feliciteren tijdens een ontspannen wijnproeverij verzorgd door Henri Bloem, aangevuld met hapjes door Plaisirs Gourmands. Een feestelijk besluit van een fantastisch avond, waarin ons weer duidelijk is geworden dat KCA breed gedragen wordt!


Nieuws archief