KCA genomineerd voor de Apeldoorn Business Awards!

21 augustus 2016

Bericht van Apeldoorn Business Awards: 

We gaan er niet om heen draaien, wij vinden dat jullie een prachtig bedrijf hebben en daarom doet het ons genoegen je te melden dat Kids College Apeldoorn genomineerd is voor een Apeldoorn Business Award in de categorie Maatschappelijk organisatie.

Om te beginnen gefeliciteerd! Uit honderden bedrijven zijn jullie door de voordrachtcommissie en uiteindelijk de jury gekozen tot een van de drie genomineerden in de bovengenoemde categorie. Al een hele mooie prestatie!

Op 6 oktober is de Award night. Een feestelijke avond in Orpheus met muziek en entertainment waar de jury de uiteindelijke winnaar per categorie bekend maakt. Je ontvangt hierover voor die tijd verdere informatie.

Voor nu nogmaals gefeliciteerd en oh ja, denk ook aan de publieksprijs. De publieksprijs? Ja, vanaf aanstaande maandag kan het Apeldoorns publiek via www.Apeldoornbusinessawards.nl op jou stemmen. Het werkt heel simpel, wie de meeste stemmen krijgt, ontvangt de extra publieksprijs. Roep dus klanten, relaties en Facebook- vrienden op om te stemmen. Een mooi PR-moment en zo maak je meer kans op de publieksprijs.

Succes en tot binnenkort!


Nieuws archief