KCA genomineerd voor de Apeldoornse Business Awards!

6 oktober 2016

Kids College Apeldoorn genomineerd voor de Apeldoorn Business Awards in de categorie Maatschappelijke organisaties!

Op 6 oktober zijn de Awards in de verschillende categorieën in Orpheus uitgereikt. Wij hebben de Award niet gewonnen. Daar hoopten wij als medewerkers en vrijwilligers wel op, maar wij schatten onze kansen niet direct hoog in. De concurrentie was niet mis: Foenix Kringloop en Re-integratie en Parc Spelderholt!
Dat zijn grote professionele organisaties terwijl bij KCA het werk op zondagmiddag door vrijwilligers wordt gedaan. Op doordeweekse dagen drijft KCA op drie medewerkers die in een beperkt aantal uren de voorbereidingen voor de zondagmiddag treffen en al het overige werk verzetten.

Wij zijn trots op deze nominatie en ervaren dat als een unieke waardering voor onze inspanningen om het toekomstperspectief van onze leerlingen te verbeteren. Dat is goed voor onze naamsbekendheid. Wij hopen daarmee de steun, die wij nu al volop krijgen vanuit uit de Apeldoornse bedrijven en instellingen – zowel in de vorm van gastdocenten, als financieel – nog verder uit te kunnen bouwen. Dit om kwaliteit van ons progamma verder te verbeteren.


Nieuws archief