KCA Nieuwe Stijl

2 januari 2014

KCA heeft een nieuwe huisstijl. In de afgelopen jaren is de weekendschool kwantitatief maar bovenal kwalitatief gegroeid en als het ware uit de oude ‘jas’ gegroeid. Grafisch ontwerper Wouter Klaaysen (Lekker Helder) bood zijn hulp aan en ontwierp naast een nieuwe huisstijl ook een nieuwe website. Deze is vervolgens gebouwd door Patrick Wever van XPOS. Zij beiden worden ontzettend bedankt voor deze vorm van sponsoring.  

In zijn ontwerp verbeeldt Wouter heel helder de verschillende kanten van onze weekendschool.
Zo zie je in het nieuwe logo de blijvende vingerafdruk die KCA bij de leerlingen achterlaat. Stuk voor stuk worden de leerlingen geraakt door de gastdocenten en nemen zij deze ervaring meer in hun verdere loopbaan.

Maar ook verbeeldt Wouter de omgeving van het kind. De binnenste ring is de naaste omgeving en verder naar buiten toe zijn er allemaal ringen die van invloed zijn op de ontwikkeling van een kind. Zo is Kids College Apeldoorn, met haar vrijwilligers, gastdocenten en medeleerlingen ook vertegenwoordigd in het logo. Al die ringen samen maken een kind tot wie het is.

Als een druppel in water breidt de kring van KCA zich uit en wordt er een beweging in gang gezet die steeds meer mensen zal raken.

En zo zijn we weer terug bij de vingerafdruk die Kids College Apeldoorn in de eerste plaats bij de leerlingen achterlaat. Maar wordt er in werkelijkheid een veel grotere groep door de weekendschool geraakt.


Nieuws archief