Open Dag bij Kids College Apeldoorn

19 maart 2015

Zondag 15 maart 2015, 13:00 uur. De proefjes staan klaar, de leerlingen hebben hun plaatsen ingenomen, de fotograaf heeft zijn testfoto’s gemaakt, de begeleiders staan in de startblokken en limonade, koffie en thee staan klaar om uitgeschonken te worden. Kids College Apeldoorn is klaar voor de Open Dag! 

In de lesruimte in het pand van De Woonmensen staan verschillende activiteiten klaar om onze bezoekers een idee te geven van onze lessen. Zo is er het proefje om zout en peper van elkaar te scheiden, kunnen bezoekers hun kwaliteiten als illustrator uit proberen, is er de mogelijkheid een eigen smaak yoghurtdrank mixen en staat er een parcours klaar waarbij onze gasten kunnen ervaren hoe het is om een astmapatiënt te zijn. Stuk voor stuk activiteiten die dit jaar in ons programma voorbij zijn gekomen. En gelukkig hebben we alles niet voor niets klaar gezet!
Vanaf een uur of 13:15 komt de gastenstroom op gang en deze blijft doorgaan tot na drieën. Nog nooit werd een Open Dag bezocht door zoveel potentiële leerlingen! Nog nooit kwamen zoveel betrokkenen onze sfeer proeven! En, als kers op de taart, nog nooit werden er zoveel inschrijfformulieren ingevuld tijdens een Open Dag.
Wij kijken dus terug op een zeer succesvolle dag met een gezellig en ontspannen karakter! Daarvoor zijn voornamelijk onze leerlingen en vrijwilligers te bedanken. Zij hebben drie uur lang hun best gedaan om de gasten zich welkom te laten voelen, om hen te laten zien wat Kids College Apeldoorn doet en om gestelde vragen te beantwoorden. Een betere reclame hadden wij ons niet kunnen wensen! Vandaar…Bedankt aan alle leerlingen en vrijwilligers die zich tijdens deze dag onmisbaar hebben gemaakt!
Maar ook zeker bedankt aan onze gasten! Jullie interesse en betrokkenheid maakten dat voor ons de tijd voorbij vloog! Graag tot ziens bij Kids College Apeldoorn!

Kijk hier voor de foto's van deze dag.Nieuws archief