Open Dag op 16 maart

16 maart 2014

 Om 10:30 werden de leerlingen van Kids College Apeldoorn verwacht bij Markant. Daar stonden twee docenten klaar om hen een leuke workshop te geven. Magda Buijs schilderde met leerlingen een panorama, terwijl Mariëtte Bastiaansen een musical-workshop verzorgde. 

Beide workshops waren een cadeau van Markant, ter ere van ons 5-jarig jubileum. De workshops werden enthousiast gevolgd en om 13:15 werd in De Walvis (theaterzaal van Markant) een presentatie gegeven van de eindresultaten. De zang-, dans- en schilderstalenten van de KCA-leerlingen kwamen duidelijk naar voren.

Aansluitend werden tijdens de Open Dag verschillende voorbeelden gegeven van lessen die dit jaar hebben plaatsgevonden. Onder leiding van Lonneke werd gekookt en zorgden de kinderen voor een hapje en een drankje.

Bij fotograaf Pascal Goudkuil konden de gasten zich laten fotograferen door onze leerlingen.

En Selena toonde zich een hardwerkende, toekomstige nagelstyliste. Wel 3 uur achter elkaar voorzag zij de nagels van de aanwezigen van een kleurtje en een decoratie.

Al met al was het een gezellige dag waarin kennissen en familieleden, maar ook toekomstige KCA-leerlingen sfeer konden proeven en zich een beeld konden vormen van de uiteenlopende activiteiten die er gedurende een jaar georganseerd worden bij Kids College Apeldoorn.

Wij bedanken Markant hartelijk voor hun gastvrijheid.


Nieuws archief