Open Dag op 3 september

23 augustus 2023

Op zondag 3 september vindt onze jaarlijkse Open Dag plaats op onze (tijdelijke) locatie bij Energiefabriek op het Zwitsalterrein.

Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen uit groep 7 en 8, samen met hun ouders, kijken wat KCA is en doet. De coördinator en vrijwilligers geven informatie over de jaarplanning van 24 GRATIS lessen op zondagmiddag: lessen waarin kinderen in de praktijk mogen ervaren wat diverse beroepen inhouden.
Huidige KCA-leerlingen leiden belangstellenden rond langs de diverse opdrachten: kom puzzelen als archeoloog, kom hapjes maken als kok, serveer koffie en thee met iets lekkers in ons restaurant, kom verbanden aanleggen als verpleegkundige, kom logo’s ontwerpen als grafisch vormgever EN NOG VEEL MEER!

De Open Dag vindt plaats op 3 september van 14:00 tot 16:00 uur bij Energiefabriek Apeldoorn, Vlijtseweg 144, op het Zwitsalterrein bij ingang Noord.

Weet jij al dat je ook wil meedoen met het KCA programma van 2023-2024? Meld je dan direct aan via dit aanmeldformulier, want de plaatsen zijn beperkt! Na aanmelding zal er contact met je worden opgenomen om je voor te bereiden op het KCA-schooljaar. Deelname aan het KCA zondagmiddag-programma is gratis.


Nieuws archief