Teamdag 2013

22 december 2013

Op zondag 22 december heeft het team van KCA het kalenderjaar met een kookworkshop van Kooktante Derya afgesloten.

In Ons Honk werden we eerst bewust gemaakt van onze betrokkenheid bij KCA en hoe wij als team onze weekendschool nóg sterker kunnen maken.
Vervolgens gingen wij in groepjes uiteen om in totaal 8 gerechten te bereiden. In anderhalf uur tijd zowel het gerecht als de presentatie afronden. Een race tegen de klok die teamwork en daadkracht vereiste. Onze 4 chef-koks sleepten hun teams er probleemloos doorheen, zodat wij uiteindelijk met zijn allen van een goed gedekte tafel konden eten.

Conclusie van de avond; Kids College Apeldoorn heeft een team vol betrokken vrijwilligers die zich allen in willen zetten om onze leerlingen te motiveren voor hun toekomst.

Door onze krachten te bundelen, te werken vanuit onze visie en oog te hebben voor elkaar zullen wij nog beter onze kwaliteiten in kunnen zetten voor onze “kids”.

Derya (en assistentes) en Ons Honk, wij bedanken jullie hartelijk voor het mogelijk maken van deze avond. Derya Özugur (www.kokenmetderya.nl) heeft ons team op een positieve en smaakvolle manier weer een boost gegeven. Nieuws archief