We gaan weer aan de slag!

12 mei 2020

Scholen zijn weer begonnen, wij zijn blij dat KCA ook weer verder mag! We hopen dat iedereen de afgelopen weken gezond zijn gebleven en dat de leerlingen weer zover zijn dat ze kunnen komen!

De planning zoals we deze eerder hebben verstrekt, moeten we helaas loslaten. Er zijn gastdocenten die in deze Corona-tijd de lessen nog niet kunnen of mogen geven. Maar we gaan wel zorgen voor een goede invulling van de laatste vier lessen.

Zo staat komende zondag Theatermaker Fulco de Deken op het programma. Hij zal met ons deze Corona-tijd reflecteren: wat doet angst, hoe bewegen we ons nu, hoe kijken we naar de toekomst? We gaan aan de slag met theateroefeningen om ons bewust te worden van onze houding. 

De woensdagmiddag groep gaat morgen aan het werk met kunstenaar Stephan Peters. 

KCA houd zich hierbij aan de richtlijnen vanuit de PO-raad. Zo wordt er gewerkt met kleinere groepen: De woensdagmiddag groep wordt in tweeën gesplitst waarbij eerst de ene groep komt, en daarna de andere groep. Op de zondagen is er plaats voor maximaal 15 kinderen die zich daar van tevoren voor aanmelden.

Ook al zien de lessen er zo wat anders uit dan we gewend zijn, we hopen zo toch op en goede manier het schooljaar te kunnen voortzetten. 


Nieuws archief